Sport en Spel Instuif in de Tinnegieter tijdens Carnavalsvakantie

Foto: Beuningen Samen in beweging

Beuningen, 3 februari 2024 – Terwijl de carnavalsgekte begint, hoeft de sportieve energie niet te worden ingehouden! Beuningen Samen in Beweging organiseert samen met KION, de Hazenkamp Gymsports en Tomoda Judo een spectaculaire sport en spel instuif in de Tinnegieter op vrijdag 16 februari 2024.

Drie opwindende sporten staan centraal tijdens deze bijzondere dag: Judo, Turnen/Springen en Voetbal. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor jonge sportliefhebbers, met activiteiten die passen bij verschillende leeftijdsgroepen.

Hier zijn de details van het evenement:

  • Voor 4 t/m 7 jaar: 09.30 tot 11.00 uur
  • Vanaf 8 jaar: 11.30 tot 13.00 uur

De entree is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Om je kind aan te melden, stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld de naam en leeftijd van het kind.

Deze unieke samenwerking tussen Beuningen Samen in Beweging, KION, Hazenkamp Gymsports en Tomoda Judo belooft niet alleen een sportieve vakantiedag, maar ook een kans voor kinderen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, vrienden te maken en bovenal plezier te hebben.

Dus, terwijl anderen misschien dansen in carnavalskostuums, kunnen de jonge sportievelingen hun energie de vrije loop laten tijdens de Sport en Spel Instuif in de Tinnegieter op vrijdag 16 februari. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft en mis deze geweldige sportieve ervaring niet!

Cookieinstellingen