Ontdek de Avonturen van Molletje Bim in een Betoverende Voorstelling

Foto: Theater de Molen

Op zondag 18 februari 2024 om 14:00 uur opent Theater De Molen zijn deuren voor een betoverende familievoorstelling: Molletje Bim! Dit avontuurlijke en hartverwarmende spektakel is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters, en neemt jong en oud mee op een reis naar de gezellige en kleurrijke wereld van Molletje Bim en zijn vriendjes.

Molletje Bim, een slim en opgewekt dier, droomt ervan om te vliegen. Maar hij woont in een tuin waar ook een sluwe kat ronddwaalt. Het verhaal neemt een spannende wending wanneer een jong vogeltje zijn moeder kwijtraakt en in gevaar belandt door de kat. Gelukkig is daar Molletje Bim, die zijn moed toont door het vogeltje te redden en naar dokter Hond te brengen voor verzorging.

Wat volgt is een ontroerend verhaal over vriendschap en moed, waarbij Molletje Bim en het vogeltje onafscheidelijke bondgenoten worden. Maar zal het vogeltje zijn moeder terugvinden? En zal Molletje Bim erin slagen om zijn droom om te vliegen te verwezenlijken?

De voorstelling belooft een magische ervaring te worden, vol met avontuur, humor en prachtige muziek. Een ideale gelegenheid voor families om samen te genieten en mee te leven met de kleurrijke personages op het podium.

Tickets voor Molletje Bim zijn verkrijgbaar voor slechts € 7,50 per persoon. Voor gegarandeerde toegang wordt aangeraden om tijdig te reserveren via de website van Theater De Molen: www.theaterdemolen.nl.

Mis deze unieke kans niet om de wereld van Molletje Bim te ontdekken en samen met je kleintjes een onvergetelijke middag vol plezier en verwondering te beleven!

Cookieinstellingen