Met muziek de winter door: Les Copains brengen Franse klanken naar het Cultuurkerkje Winssen

Foto: Cultuurkerkje

Op 25 februari 2024 opent het Cultuurkerkje Winssen haar deuren voor een betoverende muzikale middag met “Les Copains”. Het belooft een middag vol warme klanken en nostalgische deuntjes te worden, perfect om de laatste winterdagen door te komen. Het optreden begint om 15.00 uur, met inloop vanaf 14.30 uur.

“Les Copains” nemen het publiek mee op een reis naar Frankrijk met hun uitgebreide repertoire van Franse klassiekers en eigentijdse chansons. Van de hartstochtelijke tonen van Jacques Brel tot de romantische melodieën van Charles Aznavour, en van de opzwepende klanken van Zaz tot de subtiele harmonieën van Gilbert Lafaille en Thomas Dutronc, er is voor elk wat wils. De muzikale arrangementen variëren van vurige gypsy-arrangementen tot jazzy deuntjes, allemaal met een warme akoestische klankkleur die het hart verwarmt.

Of je nu stil wilt genieten van de muziek of uit volle borst wilt meezingen, bij dit concert is alles mogelijk. Voor degenen die de Franse taal niet machtig zijn, zorgen de toelichtingen ervoor dat de liederen toegankelijk blijven en de betekenis ervan niet verloren gaat.

De entree voor dit magische evenement bedraagt € 15, – en is inclusief een consumptie en hapje om het geheel nog feestelijker te maken. Gezien het beperkte aantal plaatsen wordt reserveren ten zeerste aangeraden. Dit kan via e-mail naar [email protected] of telefonisch via 06-52373200.

Laat je meevoeren door de Franse melodieën en maak herinneringen die de winter voor altijd zullen verwarmen. Voor meer informatie over Les Copains en hun muziek, bezoek hun website op https://www.lescopains.eu/. Mis deze kans niet om de winter op een muzikale en hartverwarmende manier af te sluiten!

Cookieinstellingen