Avonturen van Didi en Storm: Theater Smoespot betovert podium van Theater De Molen

Foto: Hans Hordijk

Op zondag 3 maart om 14:00 uur betreedt Theater Smoespot het podium van Theater De Molen met een betoverende voorstelling vol avontuur en wijsheid. Bo en Robin, vergezeld door hun poppen, nemen het publiek mee op een reis door de fantasierijke wereld van Didi en Storm.

In een speels decor vertellen Bo en Robin het verhaal van twee bijzondere dieren, Didi de eekhoorn en Storm de hond, die te maken krijgen met de uitdagingen van hun instinct. Didi, van nature een springerig type, wordt geconfronteerd met momenten waarop ze aarzelt om van tak naar tak te springen. Gelukkig ontmoet ze Storm, die haar leert dat soms de sprong wagen de enige juiste keuze is.

Storm, aan de andere kant, is een speurneus pur sang, altijd op zoek naar avontuur. Maar wat als er niets te speuren valt? Samen besluiten ze een detectivebureau op te richten, genaamd Spring en Speur, waar dieren terechtkunnen die iets kwijt zijn of meer willen weten.

Theater Smoespot, bestaande uit Renate Moespot, Bo Kuiper en Robin Kuiper, brengt met hun achtergrond in muziek, circus, beweging en poppentheater een uniek universum tot leven op het podium. Geïnspireerd door hun liefde voor de natuur en dieren, creëren ze een warme en ontroerende sfeer waarin het publiek wordt meegenomen naar een wereld vol verwondering.

De magie van het poppenspel komt tot leven in kleurrijke parades van grappige karakters en ogenschijnlijk eenvoudige decors. Een voorstelling die zowel jong als oud zal betoveren en inspireren.

Mis dit bijzondere spektakel niet en reserveer nu je kaarten voor slechts € 7,50 via www.theaterdemolen.nl. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Cookieinstellingen