Fotoserie: Sloop van voormalig Overvecht pand in Beuningen voor nieuwe ontwikkeling

In Beuningen wordt momenteel het voormalige pand van Overvecht aan de Claudiuslaan gesloopt, in wat lijkt op het begin van een opwindende nieuwe ontwikkeling. Het pand, dat al geruime tijd leeg stond, zal plaatsmaken voor nieuwe bedrijfsgebouwen, zo vertelden de slopers.

De bedrijfsmakelaar van het Nijmeegse Waalveste heeft de taak op zich genomen om het pand te beheren voor de nieuwe eigenaar, een ontwikkelaar uit Brabant. Deze stap markeert een mogelijke heropleving van de locatie, met plannen die gericht zijn op het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het aantrekken van investeringen naar de regio.

De exacte details van de nieuwe ontwikkeling zijn nog niet bekendgemaakt, maar het feit dat de slopers al bezig zijn met het verwijderen van het oude pand duidt op een vlotte vooruitgang. Het belooft een boeiende tijd te worden voor de inwoners van Beuningen en de omliggende gemeenschappen, aangezien zij getuige zullen zijn van de transformatie van een eens verlaten locatie naar een nieuw bruisend zakelijk centrum.

Klik op de eerste foto en blader door de fotoserie

Cookieinstellingen