Nieuw Talent Orkest: leer muziek maken met Kunst en Volharding

Foto: KenV

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen bespelen? Pak dan nu je kans! Oud of jong. Iedereen kan meespelen.

Na de eerste succesvolle editie in 2023 start Muziekvereniging Kunst en Volharding op zaterdag 6 april met de tweede serie Nieuw Talent Orkest.

In 10 lessen leert men hoe leuk het is om samen muziek te maken op een instrument naar keuze. Dat kan een blaas- of slagwerkinstrument zijn. De lessen gaan in een ontspannen sfeer en onder deskundige leiding van muziekdocenten. En… de deelnemers worden begeleid door ervaren muzikanten van Kunst en Volharding.

De repetities zijn steeds op zaterdag en wisselen per week tussen de ochtend en de middag. De eerste repetitie is op zaterdag 6 april van 13.00 tot 15.00 uur.

Om mee te doen hoeft men geen muzikale ervaring te hebben of muzieknoten te kunnen lezen. Het plezier in samen muziek maken staat voorop.

Na 10 weken wordt de cursus afgesloten met een daverend concert. De kosten bedragen € 125,- voor 10 lessen. Kunst en Volharding zorgt voor een instrument en lessenaar. Met de lesmap kunnen deelnemers thuis oefenen.

Aanmelden kan bij Simone van Gelder-Awater op nummer 06-44565322 of per e-mail [email protected].

Cookieinstellingen