Nederlanders bundelen krachten voor Landelijke Opschoondag: Hardloopvereniging Beuningen voortrekker in Gemeente Beuningen

Foto: Mabel Amber, who will one day via Pixabay

Op zaterdag 23 maart 2024, tijdens de Landelijke Opschoondag, zullen tienduizenden Nederlanders zich inzetten om hun buurten te ontdoen van zwerfafval en rommel. In Gemeente Beuningen toont de Hardloopvereniging Beuningen haar betrokkenheid door een opruimactie te organiseren, waar niet alleen leden maar ook niet-leden aan kunnen deelnemen.

Van 10:00 tot 12:00 uur zullen leden van Hardloopvereniging Beuningen en andere enthousiastelingen samenkomen op het start- en eindpunt, gelegen bij Hardloopvereniging Beuningen op Blatenplak 53 in Ewijk. Het doel van deze actie is om gezamenlijk zwerfafval te verzamelen, bekend als ‘plaggen’, en zo bij te dragen aan een schonere en meer leefbare omgeving.

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan deze gemeenschapsinspanning worden aangemoedigd om contact op te nemen via [email protected] voor verdere details en aanmelding.

De Landelijke Opschoondag gaat niet alleen over het opruimen van afval, maar ook over bewustwording en educatie omtrent het belang van een schone omgeving. Door gezamenlijk actie te ondernemen, wordt niet alleen de fysieke omgeving verbeterd, maar ook het gemeenschapsgevoel versterkt en de betrokkenheid vergroot.

Het initiatief van Hardloopvereniging Beuningen biedt een geweldige kans voor inwoners van Gemeente Beuningen om samen te komen en een tastbaar verschil te maken in hun directe omgeving.

Cookieinstellingen