Beuningse bierproeverij: proef de smaak van lokale brouwsels op 14 april

Foto: © https://pxhere.com/

Op zondag 14 april, van 13.00 tot 18.00 uur, keert de Beuningse Bierproeverij terug en belooft het een bruisend festijn te worden voor alle bierliefhebbers in onze regio. Het Julianaplein is omgetoverd tot een levendige locatie met een uitgestrekte stretchtent van 10 bij 15 meter, gevuld met gezellige statafels – de ideale setting voor een smaakvolle bijeenkomst.

Verwacht een scala aan unieke brouwsels van verschillende brouwerijen, elk met hun eigen karakter en smaakprofiel. Voor uw gemak is er een speciaal verkooppunt voor munten, waar elke munt slechts € 2,50 kost. En om uw proefervaring optimaal te maken, zijn er spoelpunten beschikbaar voor een frisse start bij elke nieuwe proeverij.

Naast een overvloed aan bieren, worden uw smaakpapillen verwend met heerlijke hapjes van Happy Bratwurst, CharCool BBQ, de Poffertjesexpress en Limburgia met hun koffiekar. Voor wie liever iets anders drinkt, is er ook een selectie frisdrank, wijn en alcoholvrij bier verkrijgbaar bij Slijterij de Toog.

Maak kennis met een scala aan lokale brouwerijen, waaronder D’n drul/Jeronimo, Muifel, De Luie Donder, en vele anderen. Mis deze kans niet om te genieten van het beste wat de bierwereld te bieden heeft!

Naast het proeven van bier is er ook gelegenheid om te winkelen, want het is koopzondag! De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Zorg dat je erbij bent op zondag 14 april en ontdek de rijke wereld van smaken op de Beuningse Bierproeverij!

Cookieinstellingen