RODA ’28 verwelkomt Sven Jeuriëns als nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2024-2025

Foto: RODA '28

In een aangekondigde stap ter versterking van het team heeft RODA ’28 de jonge en enthousiaste Sven Jeuriëns verwelkomd als de nieuwe hoofdtrainer voor het aankomende voetbalseizoen.

Jeuriëns zal de rol van Dinand van Haaren overnemen, die na twee seizoenen besloten heeft de club te verlaten en zijn carrière voort te zetten bij Rood Wit in Groesbeek.

De aankondiging van het vertrek van Van Haaren werd gedaan tijdens de winterstop, waarna RODA ’28 meteen begon met het zoeken naar een geschikte opvolger. Na zorgvuldige overwegingen en gesprekken kwam de club uit bij Jeuriëns, wiens persoonlijkheid, ideeën en voetbalopvattingen naadloos aansluiten bij de cultuur van de dorpsclub.

Zowel de voetbaltechnische commissie als een afvaardiging van de selectie waren unaniem in hun steun voor de aanstelling van Jeuriëns. De coach, afkomstig uit Millingen aan de Rijn, brengt een schat aan ervaring met zich mee, waarbij hij momenteel aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij Achates uit Ottersum bezig is. Onder zijn leiding behaalde Achates een indrukwekkende tweede plaats in de competitie en veroverde het ook een periodetitel.

Jeuriëns tekent in eerste instantie voor één seizoen bij RODA ’28, maar beide partijen hebben de intentie uitgesproken om na dit seizoen de samenwerking mogelijk te verlengen. De aanstelling van Jeuriëns wordt gezien als een stap in de richting van verdere sportieve groei en succes voor de club uit Winssen.

Cookieinstellingen