Belangrijke update: Wijziging in aanvangstijd voorstelling ‘Kip Cato’ op zaterdag bij Poppentheater Tingeling

Foto: poppentheater Tingeling

In verband met onvoorziene omstandigheden kondigt Poppentheater Tingeling een wijziging aan in de aanvangstijd van de langverwachte voorstelling ‘Kip Cato’ voor komende zaterdag. De oorspronkelijke aanvangstijd van 11.00 uur wordt verplaatst naar 15.30 uur.

Hoewel de verandering enige aanpassingen met zich meebrengt, blijft de betoverende magie van ‘Kip Cato’ onverminderd. Kinderen van 2 tot 5 jaar oud kunnen nog steeds genieten van het hartverwarmende avontuur van Kip Cato en kabouter Tingeling, zij het nu in de namiddag.

Ouders en verzorgers die al gereserveerd hebben, worden vriendelijk verzocht rekening te houden met deze wijziging in aanvangstijd. Voor degenen die nog geen plaatsen hebben gereserveerd, biedt deze verandering mogelijk een nieuwe kans om de voorstelling bij te wonen.

Het team van Poppentheater Tingeling verzekert dat zij zich volledig inzetten om alle gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, ondanks deze kleine verandering. Voor verdere vragen of om uw reservering aan te passen, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 024-6777034 of een bezoek brengen aan de website www.poppentheatertingeling.nl.

De voorstellingen vinden nog steeds plaats in het intieme theatertje aan de Tempelstraat 6 in Beuningen. Het belooft een magische namiddag te worden vol vriendschap, humor en avontuur.

Let op: De voorstelling op zondag blijft ongewijzigd en begint om 11.00 uur.

Poppentheater Tingeling kijkt ernaar uit om alle jonge avonturiers te verwelkomen voor een middag vol plezier en verbeelding bij ‘Kip Cato’.

Cookieinstellingen