Bloei: Verbinding en Verwennerij in de Winssense Boomgaard

Foto: Karlijn Perlo fotografie

Op zondag 12 mei komt Stichting Bloei weer tot leven in de sfeervolle dorpsboomgaard van Winssen, voor de derde keer met het jaarlijkse dorpsfestival ‘Bloei’.

Dit familie-evenement wordt mogelijk gemaakt door een gedreven groep vrijwilligers, die in 2022 de organisatie van het Bloei-festival overnamen van De Arend. De stichting heeft als missie om op Moederdag de lokale gemeenschap van Winssen en omstreken bij elkaar te brengen door middel van ontmoetingen, smaaksensaties, gedeelde ervaringen, dans en spel.

Deze editie staat in het teken van ‘lazy sunday’, waarbij er voor ieder wat wils is om lichaam en geest te verwennen. Workshops zoals yoga, klankschalen en stoelmassage vinden plaats te midden van de boomgaard. Ook voor de jongsten is er genoeg te beleven, met activiteiten als kinderyoga, danscoaching, circusplezier, een poppentheater en knutselen.

In de boomgaard kunnen bezoekers zich tegoed doen aan culinaire hoogstandjes zoals flammkuchen, borrelplanken, ijs, smoothies, ambachtelijke bieren en vers sap rechtstreeks uit de boomgaard. Voor wie zich helemaal wil laten verwennen, is er de mogelijkheid om vooraf een picknickmand en/of knapzak te bestellen bij De Arend.

Het festival wordt opgeluisterd door verschillende live optredens. Onder andere Under The Roof, Blow The Base en Yotta zorgen voor muzikaal vermaak.

Het Bloei-festival vindt plaats op zondag 12 mei van 12.00 tot 20.00 uur in de boomgaard te Winssen. De toegang is gratis.

Cookieinstellingen