Harten4groep steunt Voedselbank Beuningen

Foto:

In een gebaar van solidariteit en gemeenschapszin heeft de Harten4groep onlangs een gulle donatie van 500 euro geschonken aan de Voedselbank Beuningen. Deze donatie zal een substantiële bijdrage leveren aan het verwerven van gezond voedsel voor degenen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

De Harten4groep, een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van een goede leefbaarheid in de vier kerkdorpen van de gemeente Beuningen, heeft opnieuw bewezen een cruciale rol te spelen in het ondersteunen van lokale initiatieven die het welzijn van de gemeenschap bevorderen.

De vrijwilligers van de Voedselbank Beuningen uiten hun diepe dankbaarheid voor de genereuze steun van de Harten4groep. “Deze donatie stelt ons in staat om gezonde voedselopties te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben”, verklaarde een van de vrijwilligers. “Het is hartverwarmend om te zien hoe lokale organisaties als de Harten4groep zich inzetten om onze gemeenschap sterker en veerkrachtiger te maken.”

De donatie van de Harten4groep is een lichtpuntje in moeilijke tijden en benadrukt het belang van samenwerking en compassie binnen de lokale gemeenschap. Dit gebaar zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op vele levens en laat zien hoe kleine daden van vriendelijkheid een groot verschil kunnen maken.

Cookieinstellingen