Preverbaal logopedist komt naar Ouder-en Kindcafé voor advies over mondgezondheid bij kinderen

Foto: SpeelOsaurus

Op vrijdag 17 mei staat er een bijzondere gast op het programma van het Ouder-en Kindcafé in Kindcentrum De Hoeven: een preverbaal logopedist. Ouders en verzorgers krijgen de kans om al hun vragen te stellen over de mondgezondheid van hun kleintjes.

Heb je je ooit afgevraagd of je kind wel op de juiste manier eet of drinkt? Merk je gevoeligheden in het mondgebied, zoals specifieke voedingsmiddelen die je kind niet prettig vindt of weigert te eten? Of ervaar je moeilijkheden met de mondmotoriek, zoals moeite met happen, slikken of goed bijten? De preverbaal logopedist staat klaar om informatie en handige tips te delen.

Van tuitbekers tot fopspenen en van drinken uit een rietje tot gebaren en pictogrammen, er is een schat aan advies beschikbaar om ouders te ondersteunen bij het begrijpen en bevorderen van de mondgezondheid van hun kinderen.

De bijeenkomst vindt plaats in het gezellige Ouder-en Kindcafé, waar eens per maand leuke activiteiten worden georganiseerd voor baby’s, peuters en hun ouders/verzorgers. Het café bevindt zich bij de SpeelOsaurus en KION in Kindcentrum De Hoeven, en begint om 10:00 uur en duurt tot 11:30 uur. Het is een perfecte gelegenheid om andere ouders en kinderen te ontmoeten terwijl de kleintjes meedoen aan de activiteit of vrij spelen.

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig, tenzij anders aangegeven. Voor meer informatie kun je terecht op www.speelosaurus.nl/ouder-en-kindcafé. Het Ouder-en Kindcafé wordt georganiseerd door Kansrijke Start Beuningen en de SpeelOsaurus.

Heb je vooraf vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joyce Kersten via [email protected].

Cookieinstellingen