Beleef Het Zomers Ommetje in Beuningen

jun 25 , 9:28 Nieuws
huut0954
Aanstaande zaterdag is het weer zover: het jaarlijkse Zomers Ommetje in Beuningen! Dit jaar heeft de organisatie een bijzonder programma samengesteld, vol culturele verrassingen en prachtige locaties. Bezoekers worden uitgenodigd om hun wandelschoenen aan te trekken of op de fiets te springen om van deze culturele avond te genieten.

Wat te Verwachten

Deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit twee unieke wandelroutes die langs bijzondere plekken in Beuningen voeren. Op deze locaties vinden diverse culturele optredens plaats, variërend van muziek en zang tot poëzie en cultureel erfgoed. Nieuw dit jaar is een fietsroute die langs mooie, bijzondere plekken gaat en eveneens diverse culturele optredens biedt.

Hoogtepunten van het Evenement

Bezoekers kunnen zich verheugen op unieke optredens op verrassende locaties, verzorgd door lokale talenten uit Beuningen. De twee wandelroutes voeren langs de mooiste plekken van het dorp, terwijl de fietsroute bijzondere locaties binnen en buiten het dorp aandoet. De intieme sfeer van het evenement zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de gezelligheid en kleinschaligheid die het Zomers Ommetje zo bijzonder maken.

Praktische Informatie

Het evenement vindt plaats op zaterdag 29 juni, met een starttijd om 19:30 uur bij De Leghe Polder in Beuningen. Deelname kost € 7,50 en tickets kunnen online gereserveerd worden via www.theaterdemolen.nl .
Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent, een fervente fietser of gewoon wilt genieten van een gezellige avond vol cultuur, het Zomers Ommetje biedt voor ieder wat wils. Breng je vrienden, familie en buren mee en maak er samen een onvergetelijke avond van.
Mis het niet en kom zaterdag naar Beuningen voor een avond vol cultuur en plezier. De organisatie kijkt ernaar uit om alle bezoekers te verwelkomen.