Down The Rabbit Hole in een goede sfeer verlopen

jul 08 , 19:36 Nieuws
img 0064
Het meerdaagse festival Down The Rabbit Hole, gehouden van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli, is met succes afgesloten. Gedurende drie dagen genoten duizenden bezoekers van een gevarieerd programma met muziek, kunst en cultuur in de idyllische setting van de Groene Heuvels in Beuningen.
De organisatie en de gemeente Beuningen kunnen melden dat het festival zonder noemenswaardige incidenten is verlopen. De sfeer was ontspannen en de festivalgangers waren enthousiast. Naast de muziek was er ook een breed scala aan kunstinstallaties, theateroptreden en interactieve workshops die het publiek wisten te boeien.
Hulpverleners en – diensten hebben geen bijzonderheden (of incidenten) te melden, er zijn geen aanhoudingen geweest. Vanuit de omgeving is een aantal meldingen binnengekomen. Het gaat hierbij om 31 geluidsmeldingen en 1 melding over de telefonische bereikbaarheid.
Burgemeester Daphne Bergman: “Samen met de organisatie zijn we blij met hoe Down The Rabbit Hole 2024 is verlopen. Het parkeren heeft van tevoren voor de organisatie nog wat voeten in aarde gehad, maar Down The Rabbit Hole, hulpdiensten, vervoersdiensten en wegbeheerders werkten samen om festivalgangers op verschillende manieren naar het festival te laten komen, en dat is gelukt.
Op de festivaldagen zelf was de sfeer weer geweldig, de artiesten gaven prachtige optredens en bezoekers waren enthousiast en respectvol. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit succes, van de organisatie, tot hardwerkende vrijwilligers tot de artiesten en natuurlijk de festivalgangers zelf.”

Gevonden voorwerpen

Festivalgangers die iets kwijt geraakt zijn tijdens Down The Rabbit Hole kunnen vanaf 9 juli een lijst met gevonden voorwerpen vinden op www.beuningen.nl/gevondenDTRH
. Staat het verloren voorwerp op de lijst, dan kan de festivalganger contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 024 (maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur).

Festival

Het festival Down The Rabbit Hole richt zich op een publiek dat geïnteresseerd is in alternatieve muziek. Naast muziek zijn er ook andere activiteiten zoals dansworkshops, lezingen, een kunstprogramma en vele verrassende interventies op het festivalterrein. Bezoekers konden alleen 3-dagenkaarten kopen inclusief campingticket.