Fotorally024 2024: ontdek een uniek fotografisch avontuur in Nijmegen

17 apr , 00:23 Nieuws
photo camera 4148114 1920
Op zaterdag 8 juni 2024 schittert Nijmegen opnieuw als het epicentrum van aandacht tijdens de jaarlijkse "Fotorally024", georganiseerd door de Shooters Fotoclub uit Beuningen.
Dit jaar staat Fotorally024 garant voor een boeiende reis door de tijd, waarbij fotografie-enthousiastelingen worden uitgedaagd om deel te nemen aan een dag vol verrassende fotografische opdrachten.
Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 10 mei om mee te doen aan deze uitdagende en gezellige dag. Vanwege de beperkte capaciteit is het verstandig om snel te reageren, want vol is vol!
Voor slechts €15,- kunnen deelnemers genieten van een dag vol avontuur en creatieve foto-opdrachten, inclusief een lunchpakket en een gezellige afsluitende borrel. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een uniek fotografisch avontuur in het hart van Nijmegen!
Meer informatie en inschrijvingen zijn beschikbaar via: https://shooters-fotoclub.nl/aanmelden-fotorally024/ . Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze onvergetelijke ervaring!
PS: Iedereen kan zich inschrijven; je hoeft geen lid te zijn van een fotoclub of in het bezit te zijn van een "dure" of "ingewikkelde" camera. Plezier in fotografie staat deze dag centraal.