Gezellig Poppenavontuur bij Poppentheater Tingeling in Beuningen

jun 30 , 15:57 Nieuws
20230723 084344656 ios
Beuningen - Vanaf dinsdag 9 juli opent het Kleine Poppentheater weer zijn deuren voor een reeks betoverende voorstellingen, perfect voor de allerkleinsten en hun families!

Het Feestje van Oehoe: 9-12 juli

Van dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli, om 11.00 uur, kunnen kinderen van 3 tot 7 jaar genieten van het vrolijke verhaal ‘Het feestje van oehoe’. Voor slechts 5 euro per ticket beleef je de avonturen van Kabouter Tingeling en Oehoe, die allebei een feest geven op dezelfde dag! Met leuke dieren zoals Ploem de eekhoorn en Miesmuisje, wordt het een feest om nooit te vergeten. Maar zullen de dieren de juiste keuze maken?

Muisje Zoekt een Huisje: 23-25 juli

Van dinsdag 23 juli tot en met donderdag 25 juli, om 11.00 uur, is het tijd voor de peuters met de voorstelling ‘Muisje zoekt een huisje’. Voor weer 5 euro per kaartje volgt het publiek een schattig muisje dat op zoek is naar een warm, donker plekje om te wonen. Ze eet van de boterhammen en verstopt zich tussen de blokken van Kabouter Tingeling. Zal ze uiteindelijk een geschikt huisje vinden?

Picknicken in de Grote Tuin van Tante Tingeling

Na de voorstellingen is het feest nog niet voorbij! Iedereen mag blijven picknicken in de grote, groene tuin van tante Tingeling. Neem je eigen picknickspulletjes mee en geniet van een gezellige tijd met het hele gezin.

Praktische Informatie

Voor meer details over het volledige programma, reserveringen en meer, bezoek de website: www.poppentheatertingeling.nl of bel 024-6777034.
Adres: Tempelstraat 6, Beuningen.
Mis deze magische voorstellingen niet en kom genieten van een unieke poppentheaterervaring in het hart van Beuningen!