Jaarvergadering Huurdersbelangenorganisatie met Antoine Pekel van Woonwaarts

05 okt , 9:25 Nieuws
site 592459 960 720
publiek domein
Tijdens de eerste jaarvergadering van de nieuwe Huurdersbelangenorganisatie Beuningen Druten zal Antoine Pekel, directeur-bestuurder van Woonwaarts, te gast zijn. In een korte talkshow zal hij meer vertellen over het beleid van Woonwaarts, de toekomstplannen van de woningcorporatie en natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Sterker nog, voor de steller van de leukste vraag is er een cadeaubon beschikbaar. Alle huurders van Woonwaarts uit de gemeenten Beuningen en Druten zijn van harte welkom!
Op dinsdagavond 29 oktober in dorpshuis ’t Trefpunt in Deest zullen de bestuursleden zich voorstellen aan de huurders. Zij vertellen wat ze in de eerste tien maanden van hun bestaan hebben gedaan en vooral ook wat hun plannen zijn voor de toekomst.
In het tweede gedeelte vindt een interview plaats met Antoine Pekel, waarbij er zeker ruimte zal zijn voor het publiek om vragen te stellen. Het is niet de bedoeling dat het gesprek zal gaan over individuele problemen van huurders, maar er is wel ruimte om vragen te stellen over het beleid van Woonwaarts. Onderwerpen zoals huurprijzen, de communicatie tussen Woonwaarts en de huurders, de samenstelling van servicekosten en de afhandeling van klachten zullen aan bod komen. Ook kan men vragen stellen over welke klachten bij Woonwaarts thuishoren en welke bij de gemeente.
Huurders worden van harte uitgenodigd om naar Deest te komen en deze kans te grijpen om hun vragen aan Woonwaarts te stellen. Aanmelden, eventueel met de vraag die men wil stellen, kan via [email protected]. Dit helpt de organisatie om een idee te krijgen van het aantal bezoekers. En wie weet wint men met die vraag wel een cadeaubon ter waarde van 25 euro.
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 29 oktober vanaf 19.30 uur in ’t Trefpunt, Grotestraat 17 in Deest.