Nieuwe Wijkhelden-app: Houd je opruimroutes en prestaties gemakkelijk bij

17 okt , 18:25 Nieuws
resized foto wijkhelden 1200x800
Dar
Vanaf vrijdag 18 oktober kunnen alle Wijkhelden met een Wijkhelden-account de Wijkhelden-app downloaden in de Google Play store of App store. Met deze app kun je als Wijkheld je looprondes bijhouden, invullen hoeveel zakken je ophaalde met jouw team of juist alleen, invoeren wie er met je meeliepen en nog veel meer. Downloaden dus!

Houd je looprondes bij in de Wijkhelden-app

In de Wijkhelden-app kun je als Wijkheld bijhouden waar en wanneer je zwerfafval opruimde. Zo zie je op een kaart waar je zwerfafval opruimde en kun je ook zien waar andere Wijkhelden dit deden. Dat is handig want zo kan je als Wijkheld zien waar het meest zinvol is om zwerfafval op te ruimen. Je ruimt natuurlijk liever op in gebieden waar al even geen andere Wijkheld is geweest. Zo houden we samen de buurt schoon. Ook kun je in de Wijkhelden-app zien hoeveel kilometer je route was en hoelang je erover hebt gedaan.

Download ook de Wijkhelden-app

Alle Wijkhelden met een account, downloaden de Wijkhelden-app in de Google Play store of App store. Heb je nog geen Wijkhelden-account en wil je zwerfafval in je eigen buurt opruimen? Meld je dan ook aan als Wijkheld. Jong en oud zijn welkom. Meer informatie of aanmelden: www.wijk-helden.nl.

Samenwerking in de regio

Op dit moment zijn in de Dar-regio ruim 9000 Wijkhelden actief, die zwerfafval opruimen in hun eigen buurt. Hier zijn de deelnemende gemeenten en Dar trots op. Zwerfafvalaanpak Wijkhelden is een mooi voorbeeld van regionale samenwerking. De gemeenten, bewoners, organisaties, Dar en andere betrokkenen zorgen samen voor een schone en frisse regio.