Samen buiten spelen voor peuters

jun 17 , 9:12 Nieuws
klauterkleuter 1
Zaterdag 22 juni zijn peuters, jonge kleuters en hun ouders/opvoeders welkom om samen buiten te spelen bij Het Dijkmagazijn. Broertjes en zusjes zijn ook welkom. Jonge kinderen verkennen graag hun wereld, dat vinden ze spannend en leuk. Bij Het Dijkmagazijn kan dat op een vertrouwde en veilige manier.
Na een opstart bij het speelplekje aan de dijk om met elkaar kennis te maken, gaan we naar het Waalstrand. Daar kunnen de peuters volop klauteren over boomstammen, beestjes vasthouden en spelen met zand. Voor peuters bestaat er geen groter plezier dan vrij te spelen in het groen. Zeker met broertjes, zusjes en andere peuters om vriendjes mee te worden. Als ouder/opvoeder is het boeiend peuters te volgen in hun spel. En ook om enthousiast mee te doen en te beleven hoe fijn dat samen is. Medewerkers van Kion en Het Dijkmagazijn zorgen voor een prettige sfeer om een ontspannen ochtend te hebben met de peuters en jonge kleuters. Trek je kind kleren aan die een beetje vies mogen worden. Kom je ook met je kind Samen Buiten Spelen?
Activiteit i.s.m. GGD Gelderland Zuid, Kion en Beuningen Samen in Beweging. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 9.00 uur bericht.
Samen buiten spelen, zaterdag 22 juni, 9.30-11.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 30 kinderen (mét hun ouder/opvoeder) tot 4 jaar, deelname gratis. Reserveren is mogelijk (niet verplicht) www.dijkmagazijnbeuningen.nl .