Stenen beschilderen

apr 01 2022, 00:16 Nieuws
f696587b 40f1 4922 abb1 084edd5adb4d
Het Dijkmagazijn Beuningen gaat woensdagmiddag 6 april met kinderen vanaf 6 jaar stenen zoeken aan het waalstrand. De grilligste stenen worden beschilderd.
Stenen zijn er in heel veel verschillende maten, soorten, kleuren en vormen. Stenen zijn daarom ook leuk materiaal om iets mee te doen. Je kunt fantaseren waarop de steen bijvoorbeeld lijkt: een beestje of een figuurtje. Nog leuker is het om met verf de stenen een gezichtje te geven, of pootjes of kleertjes in allerlei verschillende kleuren. Je kunt je fantasie de vrije loop laten. Daarna kunnen we naar elkaars werkstuk kijken om te raden wat de stenen van de andere kinderen moeten voorstellen. En natuurlijk is er daarna een glaasje ranja met iets lekkers er bij. Trek voor de zekerheid oude kleren aan of neem een schortje mee.
Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging. Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 10.00 uur bericht.
Stenen schilderen, woensdagmiddag 6 april van 15.00-16.30 uur. Max 20 kinderen vanaf 7 jaar, deelname € 2,50 per kind. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat), Beuningen. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl . (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.