Tegelwippen met korting bij Bull

27 sep , 9:02 Nieuws
tegelwip
Wie in het weekend van 11 en 12 oktober stoeptegels uit zijn tuin haalt en inlevert bij Tuincentrum  Bull, kan vaste tuinplantjes voor € 1 meenemen. Dat dat is een korting van € 2,99 per plantje.! Tuincentrum Bull sluit met deze Tegelwip-actie aan op de campagne Operatie Steenbreek waarmee de gemeente Beuningen en Het Dijkmagazijn inwoners stimuleren om hun omgeving groener te maken. 
Groene tuinen geven in de zomermaanden een verkoelende werking en overtollig regenwater kan makkelijker wegstromen. Daarnaast geeft groen een sfeervolle tuin, niet alleen voor jezelf maar ook voor de vlinders, bijen en vogels! Om hierbij te helpen is het mogelijk om op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober, maximaal vijf tuintegels in te ruilen voor korting op plantjes. Hierbij geldt een op=op regeling, dus wees er snel bij! 
De in te leveren tegel hoeft niet per se een stoeptegel van 30x30 centimeter te zijn. Het belangrijkste is dat het plantvak dat overblijft, royaal genoeg is om een plant in te zetten. 11 okt 9.30-18.00 uur, 12 okt van 9.30-17.00 uur.
Voor meer informatie, kijk op: www.dijkmagazijnbeuningen.nl/steenbreek