€75,- korting op jaarabonnement ‘Altijd Korting Scholier’

REGIO – De provincie Gelderland biedt scholieren tussen twaalf en achttien jaar tijdelijk een korting van 75 euro bij aanschaf van het jaarabonnement Altijd Korting Scholier. De actie loopt van 1 augustus tot en met 30 september 2014. Dit reisproduct op de OV-chipkaart kost normaal 175 euro, maar voor het schooljaar 2014-2015 wordt het aangeboden voor 100 euro.Het jaarabonnement Altijd Korting Scholier geeft in het schooljaar 2014-2015 (vanaf 1 augustus 2014) recht op 45 procent korting op reizen met de OV-chipkaart in de bussen van Syntus op de Veluwe en de bussen en treinen van Arriva in de Achterhoek en Rivierenland. Op een aantal buurtbussen van Arriva is het abonnement ook geldig.

Bustrajecten
De korting geldt in alle Gelderse bussen van Arriva en Syntus én op een beperkt aantal lijnen van Connexxion/Breng die voor Syntus en Arriva rijden:

■     Syntus scholierenlijnen rond Apeldoorn (Connexxion)
■     buslijn 43: Dieren – Apeldoorn (Breng/Syntus)
■     buslijn 52: Arnhem – Ede-Wageningen (Breng/Syntus)
■     buslijnen 27 en 29: Doesburg – Doetinchem (Breng/Arriva)
■     buslijnen 85 en 42: Druten – Tiel (Breng/Arriva)

Treintrajecten
De korting geldt ook op een aantal regionale treintrajecten:

 ■    Arnhem – Tiel (Arriva)
 ■    Arnhem – Winterswijk (Arriva) en Arnhem – Doetinchem (Breng)
 ■    Winterswijk – Zutphen (Arriva)
 ■    Zutphen – Apeldoorn (Arriva)
 ■    Zutphen – Hengelo – Oldenzaal (Syntus)

75 Euro retour
Scholieren kunnen het jaarabonnement Altijd Korting Scholier aanschaffen via de website van Arriva of Syntus (zie Links) vanaf 1 augustus 2014. Hier vind je ook de actievoorwaarden en het formulier om 75 euro retour te ontvangen. De provincie biedt deze actie in samenwerking met Arriva en Syntus aan.

Cookieinstellingen