Michael Stel gooit de eerste 300 game in Bowling- & Partycentrum Beuningen

BEUNINGEN, 4 maart  2012 – Afgelopen week (donderdag 1 maart) heeft Michael Stel van het bowlingteam FUUUUU, spelend in de donderdagtrioleague, een 300 game gegooid op baan 6. Bij bowlen is dit de hoogst mogelijke game (perfecte game).Het is de eerste 300 game van Michael en ook de eerste 300 game gegooid in Bowling- & Partycentrum Beuningen, na 7 jaar. Er was dan ook een beloning voor gereserveerd. Een grote beker en een envelop met inhoud beschikbaar gesteld door Bowlingvereniging Beuningen, Bowling- & Partycentrum Beuningen en Buxuskoning.nl.Een perfecte game gooien is nog niet zo eenvoudig, ook niet voor de professionals. De eerste strikes zijn niet zo’n probleem, maar zo rond de tiende strike (het moeten er twaalf worden) krijg je alle aandacht van de overige bowlers op je gevestigd. Dan gaan ook de zenuwen een rol spelen en word je onzekerder met het gooien. Michael kon deze keer de druk goed weerstaan vandaar het mooie resultaat. De serie over 3 games was 184 300 182.Michael (25 jaar) is al sinds 1999 lid van de bowlingvereniging, eerst bij de jeugd in Druten en later bij de senioren in Druten en de laatste 7 jaar in Beuningen. In januari is hij ook al verenigingskampioen van Bowlingvereniging Beuningen geworden. Verder is hij in 2007 al eens bowler van het jaar geweest. Ook dat was een goed bowlingseizoen voor Michael met een hoogste game van 278 p.

BEUNINGEN, 4 maart  2012 – Afgelopen week (donderdag 1 maart) heeft Michael Stel van het bowlingteam FUUUUU, spelend in de donderdagtrioleague, een 300 game gegooid op baan 6.

Bij bowlen is dit de hoogst mogelijke game (perfecte game).

Het is de eerste 300 game van Michael en ook de eerste 300 game gegooid in Bowling- & Partycentrum Beuningen, na 7 jaar. Er was dan ook een beloning voor gereserveerd. Een grote beker en een envelop met inhoud beschikbaar gesteld door Bowlingvereniging Beuningen, Bowling- & Partycentrum Beuningen en Buxuskoning.nl.

Een perfecte game gooien is nog niet zo eenvoudig, ook niet voor de professionals. De eerste strikes zijn niet zo’n probleem, maar zo rond de tiende strike (het moeten er twaalf worden) krijg je alle aandacht van de overige bowlers op je gevestigd. Dan gaan ook de zenuwen een rol spelen en word je onzekerder met het gooien. Michael kon deze keer de druk goed weerstaan vandaar het mooie resultaat. De serie over 3 games was 184 300 182.

Michael (25 jaar) is al sinds 1999 lid van de bowlingvereniging, eerst bij de jeugd in Druten en later bij de senioren in Druten en de laatste 7 jaar in Beuningen. In januari is hij ook al verenigingskampioen van Bowlingvereniging Beuningen geworden. Verder is hij in 2007 al eens bowler van het jaar geweest. Ook dat was een goed bowlingseizoen voor Michael met een hoogste game van 278 p.

124749

Cookieinstellingen