Goede resultaten teams NAS

BEUNINGEN, 21 jaunari 2013 – Zaterdag speelden de teams van NAS hun wedstrijden.

Pupillen D
De pupillen D speelden in Ravenstein tegen TOG.
In de 1e helft kon TOG 3 keer scoren, in de 2e helft wist NAS via Anne-Fleur ook een doelpunt te maken. De eindstand werd 5-1.

Pupillen E
De pupillen E speelden in Ooy en begonnen goed. Zij kwamen door goed en snel overspelen op een 0-2 voorsprong. Helaas wist SVO terug te komen doordat er soms te snel en slordig gegooid werd. NAS kon gelukkig de gelijkmaker scoren zodat er een punt mee naar Beuningen ging. Eindstand 3-3 doelpunten gescoord door Lisa, Lotte en Linde.

Junioren
De junioren speelden tegen Oranje Wit.
In de eerste 10 minuten kon NAS nog aardig partij geven en kreeg NAS ook kansen maar toen Oranje Wit eenmaal de score had geopend, liepen ze bij NAS weg.

NAS was een maatje te klein, maar het team bleef ondanks alles wel werken en scoorde zelf nog 2 keer, Ruth maakte beide doelpunten.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden thuis tegen Fortuna.
NAS begon sterk maar het was Fortuna die de score opende.
NAS liet goed korfbalspel zien en er waren goede acties. De ruststand was 5-2.

Na de rust ging het slordig in de aanval en kwam de verdediging onnodig onder druk te staan. Fortuna scoorde de 5-3 en bij NAS was het over, geen goede aanval kwam er meer uit. Maar de dames pakten op een gegeven moment de rust en scoorden in 5 minuten nog 3 keer wat de eindstand bepaalde op 8-3.
De doelpunten werden gescoord door Ylse (3x), Merel (2x), Anouk, Laura en Kim.

Aspiranten C
De aspiranten C hebben alweer gewonnen.
Deze keer speelden ze tegen Korloo in Veghel.
Geen sterke tegenstandster, maar helaas speelden onze aspiranten niet goed genoeg. Al snel kwamen ze op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Fleur en Emma.
Daarna viel er tot de rust geen doelpunt meer. NAS had genoeg kansen, maar veel pech.

Na de rust verwachtten we een verbetering, meer tempo en goede aanvallen.
Deels lukte dit ook en al snel werd het 3-0 door een afstandschot van Gaia.
Daarna zakte NAS in. Kansen werden allemaal gemist en dus scoorde NAS helemaal niet meer. De enkele kans die Korloo kreeg werd benut. Ze kwamen op 3-1 en in de allerlaatste minuut zelfs op 3-2.
Gelukkig was de wedstrijd afgelopen en kon NAS de winst mee naar Beuningen nemen.

Senioren
Zondag speelden de senioren in Weurt tegen Fortuna.
NAS begon sterk maar de 2e aanval was slordig en de kansen werden niet afgemaakt. In de 2e helft kwam er meer variatie en vielen de doelpunten er lekker in.

Eigenlijk toch een vrij simpele overwinning 10-4, gescoord door Larissa (3x), Lizanne (3x), Debby (2x), Vesna en Iris,