Schippers Optiek Running Team schenkt bedrag aan Energy4All

BEUNINGEN, 21 januari 2013 – Op zondag 20 januari sloot het Schippers Optiek Running Team (SORT) het hardloopseizoen af met een fantastische bijdrage voor Energy4All.

BEUNINGEN, 21 januari 2013 – Op zondag 20 januari sloot het Schippers Optiek Running Team (SORT) het hardloopseizoen af met een fantastische bijdrage voor Energy4All.

Bij Gasterij de Arend in Winssen overhandigden Sil en Han Schippers een cheque van €750,- aan het goede doel.

Sil Schippers: “Door één maatschappelijke doel per jaar te kiezen, kunnen we dit extra aandacht geven en ondersteunen. Voor elk doel wordt gezamenlijk een uitgewerkt activiteiten plan gepresenteerd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. De start zal jaarlijks in de maand januari plaats vinden.”

Het geld voor de cheque is bijeengelopen door de leden van SORT.
Voor elke afgelegde wedstrijdkilometer doneerde SORT in 2012 één euro aan Energy4all, een stichting die zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Na een jaar vol hardloopwedstrijden stond de teller op een bedrag van €750,-.

Jos van Wamel nam namens de stichting de cheque in ontvangst.

SORT
Het Schippers Optiek Running Team is een onderdeel van Schippers Optiek. Het team bestaat uit een groep enthousiaste hardlopers die zich inzet voor het goede doel. Dit doen zij door een energieke teamprestatie neer te zetten.

Het doel van SORT is aandacht en ondersteuning te geven op het gebied van welzijn, cultuur en zorgverlening met een maatschappelijk belang binnen de gemeente Beuningen. Dit alles voor het behoud en de ontwikkeling van maatschappelijke doelen.

Schippers Optiek heeft oog voor…
In 2013 loopt SORT voor stichting Sprankel, een stichting die theaterproducties verzorgt voor zieke kinderen. Ieder jaar zet Schippers Optiek zich in voor een ander goed doel.