Balans winst en verlies in evenwicht bij NAS

BEUNINGEN, 28 januari 2013

Woensdag speelden de recreanten 2 van NAS een wedstrijd tegen Des uit Overloon. Het publiek dat naar Weurt getrokken was beleefde een mooie en spannende wedstrijd, want beide teams hadden volop kansen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 5-5.

Pupillen E en D
De pupillen E speelden op zaterdag tegen SPES. In de eerste helft maakte Lisa een doelpunt voor NAS. In de tweede helft werd het weer even spannend nadat SPES de stand weer gelijk maakte.  Toch werd NAS de winnaar want Linde scoorde de 2-1 wat tevens de eindstand werd.

De pupillen D speelden tegen SDDL daar werd het 4-0 voor SDDL.

Aspiranten B en C
Ook de aspiranten B speelden tegen SPES. NAS speelde een goede thuiswedstrijd. Er werkt hard gewerkt maar de bal wilde er niet in. NAS verdiende alle lof over de inzet maar verloor uiteindelijk met 2-3. Voor NAS scoorden Michelle en Eveline.

De aspiranten C speelden in Ravenstein tegen SDDL, de wedstrijd eindigde in 4-4.

Junioren A
De junioren A speelden thuis tegen Quick up. Ook hier was sprake van een mooie opgaande wedstrijd met de meeste kansen voor NAS maar het was toch lange tijd Quick up die voor stond. Van een 3-5 achterstand kwam NAS terug tot zelfs een voorsprong van 7-5. Quick up scoorde nog één keer en bepaalde daarmee de eindstand op 7-6.