MHCB Meiden C1 spelen sterk in de zaal

BEUNINGEN, 28 januari 2013

Wat een spanning afgelopen zaterdag en wat een teleurstelling dat het ons weer niet is gelukt om in de zaal kampioen te worden.

Die eeuwige 2e plaats schijnt ons lot te zijn.

Neemt niet weg dat er hard gestreden is en dat we in de rust tegen Ede met een 3-0 voorsprong toch nog erg goede kansen hadden om het kampioenschap (voorlopig) veilig te stellen.
Het mocht niet baten.

Helaas kwam Ede heel sterk terug en hadden we weinig in te brengen in de 2e helft: 3-4. Daar waar we in de eerste helft goed op de counter hebben kunnen spelen, daar kwam het de 2e helft niet meer van. Ede controleerde.

De wedstrijd daarvoor tegen Bemmel liep daarentegen op rolletjes alhoewel de patronen er in de 2e helft pas enigszins uit kwamen.
Een klinkende overwinning: 7-1. Complimenten!

Hopelijk kunnen we komend weekend nog 6 winstpunten in onze zak steken en zodoende de 2e plaats strak veilig stellen.

Neemt niet weg dat ik erg tevreden ben over wat jullie gepresteerd hebben. Ik ben er trots op en ik denk dat ik dit ook namens José, Roland en Robert kan zeggen.

Nog 1 speelronde en dan weer naar het veld.

Door: Ignaat
Foto’s: Wil Kuijpers