Meiden MHCB C1 tweede in zaal competitie

BEUNINGEN,4 februari 2013 – Zo voorspoedig als de zaalcompetitie startte, zo teleurstellend liep deze eigenlijk af afgelopen zaterdag.

Bemmel
Waar we vorige week met 7-1 makkelijk over Bemmel heen walsten zo moeizaam ging het nu om er een bal in te krijgen.
Meteen al een snel doelpunt van Merel dat onterecht werd afgekeurd en daarna een aantal foute beslissingen van de scheidsrechter, maakten het een rommelige 1e helft.
Natuurlijk was de drive er als vanouds, maar we vergaten het echte spelletje te spelen. Jammer genoeg bleef de teller op 2-2 staan.

QZ
De tweede wedstrijd tegen QZ kende een hele slechte start: binnen een paar minuten stonden 3-0 achter.
De verdediging was niet alert genoeg. Zo zie je dat je nooit mag verslappen.
De concentratie kwam gelukkig weer terug en de tweede helft liet dan ook weer een paar mooie momenten zien maar ook hier verzuimden we om het af te maken.
Erg spijtig voor Malouke dat haar knie het weer begaf. Heel veel sterkte met het herstel!
QZ won uiteindelijk verdiend met 6-2.

Toch nog een 2e plaats er uit weten te slepen!
Op zich natuurlijk een zeer goede prestatie maar er had meer in gezeten.

We gaan weer het veld op en gaan daar alles op alles zetten om in de topklasse zo hoog mogelijk te eindigen.

foto’s: Wil Kuijpers, tekst: Ignaat