Uitslagen NAS

BEUNINGEN, 4 februari 2013

De recreanten van NAS kregen de doelpunten flink om de oren. Van Diosa werd met 21-2 verloren. De eer voor NAS werd gered door Petra en Maaike.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden in de Beuningse sporthal tegen Avanti. Ze speelden weer eens twee goede helften korfbal. Ook na de rust gingen ze door met het opzetten van goede aanvallen en de hele wedstrijd door kregen ze veel kansen. Veel ballen werden bij de tegenstandsters onderschept en zo kwam de aanval snel en goed vrij bij de korf.

Emma was de topscoorster met 4 doelpunten, van afstand, doorloop en ook nog een strafworp. NAS won met 9-0. De andere doelpunten werden gescoord door Elise, Maureen, Dian en Fleur.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden in Millingen tegen Klimop.
Klimop begon goed en NAS kwam elke keer net te laat. De ruststand was 6-2 voor Klimop. Maar NAS ging ervoor in de 2e helft en knokte zich doelpunt voor doelpunt dichterbij.

Met nog 4 minuten op de klok is de stand gelijk. In de aanval had men haast, maar uiteindelijke werd toch de rust gevonden om een aanval goed op te zetten. Dit resulteerde dan ook meteen in een doelpunt. Er werd met 6-7 gewonnen een knappe prestatie. De doelpunten werden gescoord door Michelle, Eveline, Kim, Laure en Ylse (3x).

Senioren
Met de carnavalsavond nog in de benen speelden de senioren van NAS zondag in Weurt hun wedstrijd tegen Odio. Een moeizaam, gelijk opgaande wedstrijd met kansen voor beide teams. Uiteindelijk wist NAS met 1 doelpunt verschil te winnen en blijft de koploper.

De doelpunten werden gemaakt door: Iris (3x), Lisanne (2x), Larissa, Ruth en Lizanne.