Cadans wint GOUD

Foto:

BEUNINGEN/ALPHEN AD RIJN, 25 februari 2013Het juniorenteam van synchroonzwemvereniging Cadans uit Beuningen heeft afgelopen zaterdag een gouden medaille behaald op een landelijke wedstrijd in Alphen aan den Rijn.

BEUNINGEN/ALPHEN AD RIJN, 25 februari 2013

Het juniorenteam van synchroonzwemvereniging Cadans uit Beuningen heeft afgelopen zaterdag een gouden medaille behaald op een landelijke wedstrijd in Alphen aan den Rijn.

De Interkring is een landelijke uitvoeringenwedstrijd. Het juniorenteam van Cadans, bestaande uit Chanine Brouwers, Diede Bronkhorst, Liza Foppen, Milena Thijssen, Lotte Tromp en reserve Rachel Goorden, liet een zeer sterke kür zien en behaalde daarmee een verdiende eerste plaats bij de groepsuitvoeringen.

Liza Foppen heeft daarnaast met haar solo een uitstekende derde plaats behaald. Tijdens deze wedstrijd mocht Liza, samen met haar duetpartner Nienke Grun uit Jong Oranje, ook nog het nationale juniorenduet laten zien aan de jury. Met dit duet zullen Liza en Nienke in mei van dit jaar Nederland vertegenwoordigen op de Europese Junioren Kampioenschappen in Polen.

Zowel de trainsters (Lindsay Bosch en Maartje Willems) als de Cadans-zwemsters zijn erg blij met het resultaat op de Interkring, want deze wedstrijd is een belangrijk meetpunt voor de Nederlandse Junioren Kampioenschappen die op 23 maart gehouden zullen worden.

Foto: Carry Thijssen
Van links naar rechts: Lindsay Bosch (trainster), Milena Thijssen (boven), Chanine Brouwers (onder), Diede Bronkhorst, Lotte Tromp, Liza Foppen, Sarah van Ekeren (trainster), niet op de foto: Maartje Willems (trainster).