SML te sterk voor de Boys

BEUNINGEN, 24 februari 2013 – Beuningse Boys B1 mochten dit weekend naar Arnhem, voor de confrontatie tegen de nummer 3, SML B1.

De Rood Witten gingen voortvarend van start en met een splijtende pass vanuit de verdediging op de spits, wisten de Boys al binnen 15 minuten de stand op 0-1 te krijgen.

SML liet het er niet bij zitten en ondanks dat beide teams kansen over en weer creëerden, wisten de Arnhemers vlak voor rust de gelijkmaker te scoren.

Beuningse Boys, die het vooral van de counter moeten hebben, kwam in de 2e helft steeds verder in de verdrukking. SML heerste op het middenveld en het duurde niet lang, totdat de de Zwart Witten de 2-1 scoorden.

Beuningen probeerde het nog met een paar tactische wissels en kwam hierdoor wel meer op de helft van de tegenstander te spelen, maar de tijd was te kort.

Einduitslag 2-1 voor SML, die hiermee een verdiende overwinning behaalde.

foto’s: photop