Boys B1 onderuit bij de Treffers

BEUNINGEN, 4 maart 2013 – Zaterdag mochten de Boys naar Groesbeek voor de confrontatie tegen de Treffers B1.

Op het prachtige complex kwamen de Boys meteen in de verdrukking en de Treffers speelden de bal lekker rond. Toch moesten de Treffers wachten op een vrije trap om hun eerste goal te maken, die 10 minuten voor rust te kwam. De 1-0 was tevens de ruststand en nu kon de grensrechter van de Treffers ook even z’n arm laten rusten, want die ging bijna automatisch omhoog bij elke aanval van Beuningen.

De tweede helft werd een kopie van de eerste, alleen pas na een paar wissels aan Beuningse zijde kwam er wat meer voetbal in het spel.
Er werd nu wat meer gespeeld op de helft van de tegenstander, maar hierdoor konden de Treffers wel 2 keer succesvol counteren en de stand op 3-0 krijgen.

Vlak voor het eindsignaal wisten de boys eindelijk wat terug te doen, door een mooie opgezette aanval in een doelpunt om te zetten. Eindstand 3-1 voor de Treffers die hiermee een verdiende overwinning behaalde.

Foto’s: Photop.nl