Burgemeester reikt RBR cheques uit

Foto:

BEUNINGEN, 4 maart 2013

BEUNINGEN, 4 maart 2013

 

Woensdag 27 Maart reikte burgemeester Carol van Eert de cheques uit aan vertegenwoordigers van Stichting Dijkmagazijn, Free Nature en VLB.

Het geld is bijeengebracht door de deelnemers aan de RunBeuningenRun 2012. Van elke inschrijving ging een deel naar de goede doelen.

Beuningse voortuin

Burgemeerster van Eert benadrukte het maatschappelijke belang voor Beuningen en vooral voor de promotie van wat hij noemt de Beuningse voortuin: Het prachtige natuurgebied met de waal, de uiterwaarden, de dijk en het Roodslag. De betrokken organisaties zorgen tesamen verspreid door het jaar heen voor aktiviteiten in deze Beuningse voortuin.

Op de foto van links naar rechts William vd Akker (Dijkmagazijn), Jos Cornelissen (Free nature), de Burgermeester Carol v Eert, Ger van Boxem (alg coordinator RunBeunigenRun) en (ook van het Dijkmagazijn). Helaas ontbreekt de vertegenwoordiger van VLB.

Run Beuningen Run 2013
Op de derde zondag in september (in 2013 is dit op 15 september) levert de RunBeuningen Run hierin weer opnieuw een belangrijke bijdrage.

Bedrijven, gemeente, banken, verenigingen, buurten, straten, families, …. Iedereen wordt uitgenodigd en gestimuleerd om een team samen te stellen van minimaal 3 lopers en max 5 lopers om op zondag 15 september te gaan deelnemen. Voor maatschappelijke ondersteuning maar vooral ook om zelf gezond te bewegen. Het is vorig jaar gebleken erg gezellig en inspirerend te zijn om in deze mooie natuur je eigen avontuur te maken en vooral samen te genieten.

Begeleiding
Op deze manier werk je aan je eigen gezondheid, ondersteun je de lokale goede doelen en levert het je een prachtige dag op waar jij en wij trots op zullen zijn. Gedurende de zomer zullen er trainingen onder deskundige begeleiding worden georganiseerd voor zowel beginnende lopers als ervaren lopers. Beginnende lopers worden opgeleid en begeleid door deskundige trainers om van niets in september de cross te kunnen gaan volbrengen.

Meer info binnenkort op de websites: hardloopverenigingbeuningen.nl en de pagina voor Run Beuningen Run.