BEUNINGEN, 4 maart 2013 – De zaalcompetitie loopt naar het einde.

Recreanten
De recreanten 2 speelden hun laatste wedstrijd woensdag tegen SDDL in Weurt.
Het was een mooie gelijkopgaande wedstrijd met voor beide teams kansen.
De wedstrijd is geëindigd in 4-4, voor NAS scoorden Monique (2x), Sandra en Maaike.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden in Groesbeek tegen Astrantia.
De 1e helft ging gelijk op, er werden door beide teams veel kansen gemist.

Astrantia wist de score te openen na 15 minuten spelen.
Helaas mist NAS een strafworp om op gelijke hoogte te komen.
Astrantia scoorde voor de rust nog een keer.
En ook was het Astrantia die de score het eerst opende na de rust, dus keek NAS tegen een 3-0 achterstand aan maar NAS gaf niet op.
Er kwamen kansen en Merel scoorde een mooi afstand schot. De bal was de hele tijd in het aanvalsvak van NAS maar het zat niet mee.
Na een mooie aanval scoorde Ylse de 3-2 maar de tijd was te kort om nog gelijk te maken, wat eigenlijk wel verdiend zou zijn.

Pupillen E
De pupillen E speelden in Overasselt tegen Playing Girls.
De 1e helft verliep moeizaam en het scoren wilde niet lukken. Daardoor gingen we de rust in met 0-0

De 2e helft ging veel beter en vielen er binnen 10 minuten 7 doelpunten voor NAS.
Daarna bleef het goed gaan voor NAS en wint NAS met 0-9.
De doelpunten werden gescoord door Linde (6x) en Fleur (3x).

Senioren
De senioren speelden in Wijchen tegen Playing Girls.
Bij winst zou NAS kampioen zijn, als NAS zou verliezen dan had Playing Girls zicht op het kampioenschap. Een hele spannende wedstrijd dus.

Iris opende voor NAS de score in de 1e aanval met een mooi afstandschot.
In de zelfde minuut scoorde Playing Girls de gelijkmaker. Het was een wedstrijd met de meeste kansen voor NAS. De scores liepen gelijk op, dan Playing Girls weer 1 voor, dan NAS weer 1 voor. De laatste 3 minuten was de voorsprong voor Playing Girls met 10-9.

NAS kreeg een strafworp die Lisanne er in gooide en daarmee de eindstand bepaalde op 10-10.

Volgende week heeft NAS nog 1 puntje nodig en kan de kampioensvlag gehesen worden.
De wedstrijd is om 1500 uur in Weurt tegen TOG.
Op datzelfde moment speelt Playing Girls in Groesbeek tegen de Horst.