Boys B1 spelen gelijk tegen FC Zutphen B1

BEUNINGEN, 10 maart 2013 – In de gietende regen en met een koude wind moesten de Rood Witten zaterdag tegen FC Zutphen B1.

Zutphen combineerde lekker en de Boys moesten het weer van de lange bal hebben.

Toch wisten de Boys de enige kans in de eerste helft om te zetten naar een doelpunt.
Het duurde niet lang of FC Zutphen kwam met een tegen offensief en scoorde de gelijkmaker, vlak voor rust.

Het counter voetbal van Beuningen leverde in de tweede helft niets op en ook FC Zutphen kwam niet tot scoren waardoor de eindstand op 1-1 bleef staan.

De Beuningse Boys staan in het onderste rijtje en moeten nog wat punten halen om safe te staan, en dit gaat met het huidige spel nog een hele uitdaging worden.

Foto’s: Photop.nl