NAS senioren 1 zaalkampioen

BEUNINGEN, 11 maart 2013 – Afgelopen zondag 10 maart 2013 was een spannende dag voor de senioren van NAS, want Voor het 2e achtereenvolgende jaar zou er een kampioenschap gevierd kunnen gaan worden maar dan was er wel een punt nodig tegen TOG.

Senioren 1
De wedstrijd begon goed voor NAS.
Al vrij snel nam NAS een 3-1 voorsprong.
Toen slopen er foutjes en slordigheden in het spel en kwam TOG terug tot 4-4.
Na de rust duurde het erg lang voordat er gescoord werd. Beide teams kreeg volop kansen maar het zat NAS niet mee. Eindelijk viel het 5e doelpunt en kreeg NAS meer lucht. De NAS aanval bleef doorgaan en zo werd de eindstand 7-4.

Voor het team was er een mooie beker, taart, bitterballen (van Peter) en uiteindelijk friet (van Marian en Geert). Iedereen bedankt daarvoor.

Zaterdag speelden de jeugdteams van NAS.

Pupillen E
De pupillen E speelden thuis tegen Eendracht.NAS was duidelijk veel sterker maar kreeg de bal niet in de korf.Het werd 1-0 door een doorloopbal van Lotte. Eendracht maakte gelijk en Fleur scoorde net voor de rust de 2-1.

Na de rust ging het een stuk beter. NAS speelde de bal goed rond en kreeg volop kansen. Linde en Kirsty scoorden allebei 2 keer en zo werd de eindstand 6-1.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden in Berlicum tegen de kampioen uit de poule, BMC en hadden zelfs kans op een punt. BMC speelde handiger en iets vlotter in de combinaties. NAS maakte daarentegen teveel fouten in het overspelen en miste teveel goede kansen.BMC kwam voor rust tegen de verhouding in op een 2-0 voorsprong.

Na de rust scoorde NAS vrij snel de gelijkmaker door een doorloopbal van Emma. Deze stand bleef lang op het bord, maar het werd BMC dat uitliep tot 3-1.
Danique scoorde voor NAS direct een doorloopbal en bracht de hoop terug. NAS bleef knokken om de gelijkmaker te scoren, maar dit lukte niet.
De eindstand werd 5-3 en daarmee was BMC terecht kampioen.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden tegen kampioen de Horst.
NAS kwam al snel op een voorsprong en het duurde vrij lang voordat de Horst scoorde.
Toch keek NAS met de rust tegen een 1-2 achterstand aan.
Na de rust bleef NAS verdedigend goed bij maar was aanvallend niet fel genoeg. Het ontbrak aan lef. NAS kan toch terug kijken op een hele goede wedstrijd die wel verloren werd met 3-6 maar toch een goed en strijdbaar NAS liet zien.
De NAS doelpunten werden gescoord door Ylse (2x) en Laure.