Mooie herinneringen tijdens reünie synchroonzwemsters

BEUNINGEN/NIJMEGEN, 14 maart 2013Precies een week geleden hebben 59  (oud)leden van NZC’21, Aqua Novia ’94 en Cadans de door synchroonzwemvereniging Cadans uit Beuningen georganiseerde reünie bezocht.

BEUNINGEN/NIJMEGEN, 14 maart 2013

Precies een week geleden hebben 59  (oud)leden van NZC’21, Aqua Novia ’94 en Cadans de door synchroonzwemvereniging Cadans uit Beuningen georganiseerde reünie bezocht.

 

Met oude foto’s, oude filmpjes en leuke anekdotes haalden ze de mooiste herinneringen samen op.

“De Europese Master Kampioenschappen zijn dit jaar aan Nederland toegewezen en worden in de Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven gehouden”, vertelt Jitske Cornielje, oud hoofdtrainster bij Cadans en Talentcoach (assistent bondscoach) synchroonzwemmen bij KNZB. “Het is de eerste keer dat het in Nederland plaatsvindt. Aan de EK Masters doen sporters van 25 jaar en ouder mee en wij willen zoveel mogelijk (oud)leden motiveren om mee te doen.”

“De reünie was een goede gelegenheid om het evenement onder de aandacht te brengen en op dit moment hebben we al 25 aanmeldingen”, gaat Jitske verder. “We kunnen al een groep samenstellen, een combo maken met oud-nationaal team-zwemsters en ook Petra Tromp, oud nationaal team-zwemster en moeder van Lotte (Jong Oranje) en Maud die beide bij Cadans zwemmen doet mee. Petra overweegt solo te gaan zwemmen op de EK Masters en anders in de combo.”

Als oud(leden) van de genoemde verenigingen dit bericht lezen en ook interesse hebben om aan dit geweldige toernooi deel te nemen dan kunnen ze contact opnemen met Jitske via j.rad[email protected].

Informatie EK Masters 2013
De Europese Masters Kampioenschappen 2013 in Eindhoven vinden plaats van 31 augustus t/m 7 september 2013. Masters van 25 jaar en ouder zijn gerechtigd om deel nemen aan deze kampioenschappen in een van de disciplines zwemmen, open water zwemmen, schoonspringen of synchroonzwemmen.

Meer foto’s op Facebook

Mevrouw van Hengel (l) en mevrouw van de Berg (r)