Raemon Sluiter geeft gratis tennisclinic bij TV Ewijk

BEUNINGEN, 16 maart 2013Op zondag 24 maart zal op de jaarlijkse Open Dag van TV Ewijk een twee uur durende clinic worden verzorgd door oud-proftennisser Raemon Sluiter.De Open Dag is voor iedereen die kennis wilt maken met tennis. Er is de mogelijkheid om een tennisles te volgen, vragen te stellen, vrij te tennissen en er is een ballenkanon.Om voor de Open Dag meer publiciteit te genereren, heeft de KNLTB vijf tennisverenigingen in Nederland uitgekozen om een gratis clinic van Raemon Sluiter aan te bieden. TV Ewijk is één van deze gelukkige verenigingen!De tennisclinic duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Daarna is er nog voldoende ruimte voor de overige activiteiten. Men kan al vanaf 9.30 uur terecht. (Let op dit is vroeger dan wat op de flyers aangegeven stond.)

BEUNINGEN, 16 maart 2013

Op zondag 24 maart zal op de jaarlijkse Open Dag van TV Ewijk een twee uur durende clinic worden verzorgd door oud-proftennisser Raemon Sluiter.

De Open Dag is voor iedereen die kennis wilt maken met tennis. Er is de mogelijkheid om een tennisles te volgen, vragen te stellen, vrij te tennissen en er is een ballenkanon.

Om voor de Open Dag meer publiciteit te genereren, heeft de KNLTB vijf tennisverenigingen in Nederland uitgekozen om een gratis clinic van Raemon Sluiter aan te bieden. TV Ewijk is één van deze gelukkige verenigingen!

De tennisclinic duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Daarna is er nog voldoende ruimte voor de overige activiteiten. Men kan al vanaf 9.30 uur terecht. (Let op dit is vroeger dan wat op de flyers aangegeven stond.)

Doe mee of kom kijken!
De eerste aanmeldingen voor de Open Dag en de tennisclinic zijn binnen, maar op dit moment is er nog voldoende ruimte voor inschrijving. Dit kan via www.tvewijk.nl. Belangstellenden kunnen natuurlijk ook gewoon komen kijken.

Enthousiast geraakt om te komen tennissen bij TV Ewijk betaalt men het eerste jaar een sterk gereduceerde contributie: € 75,- voor senioren en € 35,- voor junioren.

Al met al genoeg redenen om nu kennis te komen maken met TV Ewijk!

Open Dag TV Ewijk
24 maart 2013
Aanvang: 9.30 uur

Website: tvewijk.nl
Facebook