Boys B1 lopen over ESA heen

BEUNINGEN,17 maart 2013 – Beuningse Boys B1, de nummer 10 tegen ESA de nummer 5 op een koude zaterdag in Maart.

De Boys zetten ESA meteen onder druk en binnen 15 minuten vloog de eerste counter erin. ESA deed niet veel terug en gaf de Rood Witten genoeg ruimte om door te counteren wat resulteerde in nog 2 fraaie doelpunten voor rust en met een 3-0 voorsprong gingen ze aan de thee.

De tweede helft wisselden de Boys en werd het middenveld sterker bezet waardoor de lange bal vervangen werd door meer druk vanuit het midden en nu kwam ESA helemaal niet meer van hun helft af.
De kansen namen toe en de Boys scoorde nog 2 keer, maar lieten ook nog een kans of 3 liggen.

Eindstand 5-0 en met deze verdiende overwinning schuiven de Rood Witten weer een plaatsje naar boven.

Bron: Photop.nl