Aanstaande zaterdag finaledag Challenge

Foto:

BEUNINGEN, 21 maart 2013Ook dit jaar organiseert Challenge Basketball een finaledag. Dit zal zijn op zaterdag 23 maart. Vanaf 12:00 is de zaal open en de laatste wedstrijd zal rond 18 uur zijn. Tijdens deze finaledag zijn er maar liefst zes thuiswedstrijden. Voordat de wedstrijd begint worden de spelers voorgesteld zoals bij de NBA: licht uit, spot aan! Tussen de wedstrijden door is er muziek voor het warm lopen en om alvast in de stemming te komen. Voor het publiek zijn er leuke prijzen te winnen bij het middenlijnschot, om hieraan mee te doen kunt u een lot kopen. Wordt uwlot getrokken dan mag u een schotpoging doen vanaf de middenlijn van het veld, of vanaf de driepunterlijn als de jury in een goede stemming is… De wedstrijd is van heel dichtbij te bekijken, er is plaats langs de lijn van het veld! Iedereen is welkom om op deze leuke dag de sport basketbal eens te bekijken.

BEUNINGEN, 21 maart 2013

Ook dit jaar organiseert Challenge Basketball een finaledag. Dit zal zijn op zaterdag 23 maart. Vanaf 12:00 is de zaal open en de laatste wedstrijd zal rond 18 uur zijn.

Tijdens deze finaledag zijn er maar liefst zes thuiswedstrijden. Voordat de wedstrijd begint worden de spelers voorgesteld zoals bij de NBA: licht uit, spot aan! Tussen de wedstrijden door is er muziek voor het warm lopen en om alvast in de stemming te komen.

Voor het publiek zijn er leuke prijzen te winnen bij het middenlijnschot, om hieraan mee te doen kunt u een lot kopen. Wordt uwlot getrokken dan mag u een schotpoging doen vanaf de middenlijn van het veld, of vanaf de driepunterlijn als de jury in een goede stemming is…

De wedstrijd is van heel dichtbij te bekijken, er is plaats langs de lijn van het veld!

Iedereen is welkom om op deze leuke dag de sport basketbal eens te bekijken.