Beuningse Boys verliest uit bij WAVV

BEUNINGEN, 24 maart 2013 – Op een zeer koude eerste lentezondag stonden WAVV en Beuningse Boys tegenover elkaar in Wageningen om daar hun onderlinge wedstrijd te spelen.

BEUNINGEN, 24 maart 2013 – Op een zeer koude eerste lentezondag stonden WAVV en Beuningse Boys tegenover elkaar in Wageningen om daar hun onderlinge wedstrijd te spelen.

De heenwedstrijd in Beuningen eindigde in een 1-0 overwinning voor De Boys.

Eerste helft
Beuningse Boys gaat voortvarend van start en binnen de minuut krijgt het een goede kans maar helaas verdwijnt de bal aan de verkeerde kant van de paal.

WAVV schrikt wakker en er ontstaat zowaar een leuke eerste helft om te zien het tempo ligt hoog en over en weer zijn er kleine kansen te zien. Gescoord wordt er echter niet voor de rust.

Tweede helft
In de 2e helft zien we een ander spelbeeld en is het WAVV dat de bovenliggende partij is. Het krijgt dan ook een aantal goede mogelijkheden om de score te openen maar Boys goalie Tim van Lierop staat verdienstelijk te keepen.

Toch kan hij niet voorkomen dat WAVV op een 1-0 voorsprong komt als een snelle aanval beheerst wordt afgerond. Niet lang hierna krijgt verdediger Ward van der Geer zijn 2e gele en dus een rode kaart en wordt het er voor Beuningen niet gemakkelijker op.

WAVV weet hiervan te profiteren en 7 minuten voor tijd wordt het door weer een snelle counter 2-0. Het Beuningse verzet is gebroken en in de blessuretijd wordt het ook nog 3-0 als een de bal uit de kluts voor een WAVV speler valt en deze de bal simpel binnen kan werken.

Zo weet Beuningse Boys dus opnieuw weer niet te winnen en moeten er nog de nodige punten gepakt gaan worden de komende wedstrijden om nacompetitie en eventueel degradatie te ontlopen.

De volgende kans is Tweede Paasdag 1 April.
Dan wordt er om 14:00 uur afgetrapt in Nijmegen tegen Quick’1888.