Boys B1 blijven winnen

BEUNINGEN, 24 maart 2013 – Het wordt een herhaling maar ook nu was het weer koud en dat terwijl we al richting April gaan.

De Boys B1 moesten tegen GVVV B1, waar ze vorige keer toch aardig werden weggespeeld.

GVVV kwam in de eerste helft op een 0-1, terwijl dit niet echt de verhouding goed weergaf. De tweede helft begon nog een beetje hetzelfde, maar na wat tactische wissels begonnen de Boys te voetballen. De laatste 30 minuten werd Veenendaal helemaal van de mat gespeeld en met de ene aanval nog mooier dan de anderen vlogen de ballen om de oren van de keeper van GVVV.

Eindstand 4-1 en dit brengt de Boys naar een 7de plaats en a.s. zaterdag om 15:00 wacht AZSV.

Bron: Photop.nl