MHCB Heren 1 pakken de winnende draad weer op

BEUNINGEN, 24 maart 2013 – De Dames 1 wedstrijd werd afgelast, omdat het veld nog bevroren was, maar de Heren 1 van MHCB mochten 2 uur later toch aan de bak in de snerpende kou.

Eelde heren 1, de nummer 10 kwam naar Beuningen en na het onver- wachte verlies van vorige week, moest er nu weer gewonnen gaan worden.

Al vrij snel wist MHCB door te breken en de 1-0 erin te prikken en groeide in de wedstrijd. Vele kansen liet men echter onbenut maar gelukkig prikte ze de 2-0 vlak voor rust erin na een flitsende aanval.

De tweede helft verliep iets anders. Eelde kreeg meer balbezit en de keeper van MHCB moest nog een paar keer ingrijpen, voordat toch Beuningen de 3-0 wisten te scoren.

Hier bleef het bij en MHCB blijft meedoen in de top 5.

Bron: Photop.nl