TV Ewijk laat Raemon Sluiter zweten

BEUNINGEN, 24 maart 2013In de ijzige kou van vanochtend heeft Raemon Sluiter, een van Nederlands beste proftennissers een  tennisclinic gegeven bij TV Ewijk.De clinic tegen de volwassen werd afgesloten met een partij tegen de Raemon. Om beurten namen ze plaats tegenover Raemon waarbij ze hem ook met dit koude weer aan het zweten hebben gekregen.

BEUNINGEN, 24 maart 2013

In de ijzige kou van vanochtend heeft Raemon Sluiter, een van Nederlands beste proftennissers een  tennisclinic gegeven bij TV Ewijk.

De clinic tegen de volwassen werd afgesloten met een partij tegen de Raemon. Om beurten namen ze plaats tegenover Raemon waarbij ze hem ook met dit koude weer aan het zweten hebben gekregen.

In navolging van het succes in 2011 en 2012 mobiliseert de KNLTB verenigingen om tijdens de Open Tennisdagen (OTD) het tennispark open te stellen voor iedereen die wil kennismaken met de tennissport.

“Ook TennisVereniging Ewijk had een programma samengesteld en zich bij de KNLTB aangemeld”, vertelt Nancy Cuijpers namens de vereniging. “De KNLTB stelde vijf clinics beschikbaar voor de verenigingen die in de campagneweek iets organiseerden en wij hebben het geluk er één van gewonnen te hebben.”

Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan‘ riep ambassadeur Raemon Sluiter alle niet-tennissers op een balletje te komen slaan bij deelnemende verenigingen en ook in Ewijk is daar gretig gehoor aan gegeven.

Tennislessen tijdens de gymles
In aanloop naar de open dag zijn er afgelopen weken tennislessen gegeven tijdens de gymles op basisschool de Reuzepas. Hiervoor was TV-Ewijk tennisser Dennis Dekker aangetrokken. Hij maakte tijd vrij om de jeugd in Ewijk te enthousiasmeren voor tennis. Dit schooltennis was een groot succes, er lopen nog aardig wat talenten rond!

Groepsfoto volwassen deelnemers
dqf2huw9i669qi9061qrlwngw

Groepsfoto jeugd deelnemers
utfds44dl6zehrd4oh6u65okl

Onder veel gegrinnik wijst Raemon zijn zweetdruppels aan
krvwi5lpb5c4da6ato6d0r58x

Meer foto’s op Fanpage