BEUNINGEN, 2 april 2013 Een overzicht van de gespeelde wedstrijden van SV NAS.

BEUNINGEN, 2 april 2013

Een overzicht van de gespeelde wedstrijden van SV NAS.

Junioren A
De junioren A speelden thuis tegen Quick up. Een wedstrijd met voor beide teams kansen. De wedstrijd ging gelijk op. Het was NAS dat telkens een punt voor bleef. Dat bleef zo tot het einde van de wedstrijd, al kwam Quick up in de laatste minuten wel dichterbij. Eindstand 5-4, met doelpunten van Laura, Lisan, Ruth, Tamara en Robin.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden tegen Klimop.
De eerste NAS aanval was gelijk raak, Ylse scoorde met een prachtig afstandschot. Maar toen kwam Klimop op gang en binnen de kortste keren was het 1-3. NAS kwam met twee doelpunten van Anouk weer langszij.

In de 2e helft kwam NAS weer op een achterstand van 3-4.
Hoewel er genoeg kansen waren kon de gelijkmaker niet gescoord worden. Sophie scoorde nog de 4-5, maar de wedstrijd ging verloren.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden hun eerste veldwedstrijd in Kekerdom.
Het was erg wennen om weer op het gras te spelen en zeker op een zo ontzettend ongelijk veld. Het tempo lag meteen lager dan bij de wedstrijden in de sporthal. Het was dus hard werken voor beide teams.

De wedstrijd ging gelijk op vanaf het begin. Direct werd NAS een strafworp onthouden.
Na 10 minuten kwam Klimop op voorsprong door een mooi uitgespeelde aanval. Maar de aanval van NAS reageerde direct met een doorloopactie van Gaia en zo werd het 1-1.
Dia was ook de ruststand.

Na de rust had de verdediging van NAS het spel van Klimop helemaal door en werd het aangeefpunt goed ontregeld. Op één moment na en daar scoorde Klimop uit. De aanval van NAS had het moeilijk om tot kansen te komen. Emma heeft behoorlijk wat kansen gehad, maar had helaas ook veel pech. Vlak voor tijd viel Dian nog uit met een enkelblessure. Ze moest gewisseld worden. Doelpunten vielen er niet meer. De wedstrijd werd helaas verloren met 2-1.

Pupillen D
De pupillen D speelden in de Ooij tegen SVO en pakten meteen hun punten. Er werd met 1-2 gewonnen. Eindelijk zat het dit team ook mee.

Pupillen E
De pupillen E speelden in Overasselt tegen ONA met een aantal nieuwe dames, een heel ander team en in 2 vakken, het echte korfbalspel dus.
De 1e helft was het dan ook zoeken en wennen. De ruststand was 0-0, maar na de rust liep het allemaal beter. Kirsty maakte met een mooie doorloopbal de 0-1, er kwamen nog meer kansen, maar de bal wilde er niet in. De 2e aanval ging door en het was Fleur die 2 keer vrij onder de korf was en kon scoren.
Zo werd de eindstand 0-3 en gingen de punten mee naar Beuningen.