Boys B1 blijven winnen

BEUNINGEN, 7 april 2013 – Deze week mochten de Beuningse Boys B1 naar Elst, waar het altijd lastige Spero op het programma stond.

De Rood Witten gingen meteen in de aanval maar ondanks de vele kansen was het toch Spero die met die ene kans in de eerste helft toch als eerste het net wist te raken.
Beuningen bleef door counteren en prikte er toch 2 in zodat de ruststand 2-1 was.

Na de rust liepen de Boys verder uit naar 3-1 en lieten nog vele kansen onbenut.
Dit zag Spero ook en die kwamen beter in de wedstrijd en schoten de 3-2 erin, waarna de Boys vergaten te blijven voetballen en het zichzelf nog lastig maakte.

De scheidsrechter vond een 3-3 waarschijnlijk een veel leukere stand dus liet hij veel te lang doorspelen maar uiteindelijk wisten de Rood Witten de voorsprong toch vast te houden.

Een verdiende 3-2 overwinning met een spannend slot en hierdoor schijven ze op naar de 5de plaats.

Bronvermelding: Photop.nl