Uitslagen gespeelde wedstrijden NAS

BEUNINGEN, 7 april 2013 – Woensdag speelden de recreanten 1 van NAS hun 1e buiten thuiswedstrijd tegen Diosa uit Balgoy.

Het was erg koud, maar de wedstrijd ging gewoon door en er werd door beide teams lekker gekorfbald.

Er waren volop kansen en het was een gelijk opgaande strijd.
De wedstrijd eindigde in een 8-8 uitslag.

NAS 1
Donderdag speelde NAS 1 haar 1e wedstrijd tegen Odio.
NAS had veel kansen nodig, maar het lukte niet. Ondanks het vele balbezit ging de wedstrijd met 1-5 verloren.

Zondag erop speelde NAS 1 in Bergharen tegen Fortuna.
NAS had wat goed te maken na de nederlaag van donderdagavond.
NAS ging voortvarend van start en speelde Fortuna met vlagen helemaal weg.
Er waren mooie aanvallen en er vielen genoeg doelpunten.

Met de rust was het al 5-0 en na de rust ging NAS door. De wedstrijd eindigde in 1-14.

De NAS doelpunten werden gescoord door Iris (2x), Lisanne C (2x), Mendy (2x), Suzette, Laure, Larissa (3x) en Debby (3x).

Zaterdag speelden de jeugdteams van NAS hun wedstrijden.

Welpen
De welpen wonnen de 1e wedstrijd met 4-8 en Isis scoorde haar 1e doelpunt.

Pupillen E
De pupillen E speelden tegen Vios en het was een wedstrijd met veel kansen maar weinig doelpunten. NAS won door 2 doelpunten in de 2e helft, Lotte en Kirsty scoorde beide een doorloopbal en bepaalde hiermee de eindstand op 2-0.

Aspiranten
De aspiranten C speelden in Ooij tegen SVO.
Voor NAS het in de gaten had stonden ze al met 5-0 achter.
Toch bleef NAS korfballen en kansen creëren. In de 2e helft was NAS de betere partij, maar de bal moest door de korf en niet op de rand. Zo werd het 8-4, voor NAS scoorde Ylse (2x), Eveline en Kim.