Eerste winst Beuningse Boys C4 in Voorjaarscompetitie

BEUNINGEN, 7 april 2013 – Beuningse Boys C4 moest gisteren in Groesbeek aantreden in de uitwedstrijd tegen De Treffers C2 en won verdiend met 0-1.

BEUNINGEN, 7 april 2013 – Beuningse Boys C4 moest gisteren in Groesbeek aantreden in de uitwedstrijd tegen De Treffers C2 en won verdiend met 0-1.

Na de voorgaande goede wedstrijden van de zijde van de Boys was het vandaag zaak om de stijgende lijn voort te zetten. Dat moest gebeuren bij De Treffers in Groesbeek.
In de thuiswedstrijd tijdens de najaarscompetitie werd gelijkgespeeld (2-2).

Eerste helft
Op een prima kunstgrasveld werd om stipt 12.45 uur afgetrapt.
De Boys zaten gelijk goed in de wedstrijd en direct werd druk op de tegenstander gezet. Ook De Treffers liet zich niet onbetuigd en zo ontstond een leuk, en vooral sportief, duel. De Boys hadden het overwicht en na 22 minuten spelen was er een enorme mogelijkheid voor Beuningen.Eeen lobje en nog twee schoten werden door de keeper onschadelijk gemaakt.
De Treffers kregen in de eerste helft ook twee kansen: een schot werd door Beuningse doelman gestopt en een vrije trap vloog langs iedereen voor het doel langs en ging naast.

Tweede helft
In de tweede helft was het aanvankelijk De Treffers dat een overwicht had. Na 10 minuten schoot de Treffers op het doel schieten, maar het schot werd door de keeper prima gestopt en de rebound belandde op de paal. De Boys namen langzaamaan het initiatief weer over.  Met nog 20 minuten spelen werd een schot met effect door de keeper van de Treffers verkeerd beoordeeld: 0-1.

De Treffers ging hierna 1 op 1 spelen en dit gaf de Beuningse aanvallers nog meer ruimte. De kansen voor de Boys stapelden zich rap na elkaar op. Een schot ging rakelings naast en niet veel later ging een schot via de Groesbeekse keeper tegen de lat en stuiterde terug het veld in. 

Na kansen over enweer eindigde de wedstrijd in een verdiende 0-1 overwinning voor de Boys.

Door deze overwinning zetten de Boys de stijgende lijn van de laatste weken voort.
De gerichte trainingen beginnen langzaamaan hun vruchten af te werpen. Er staat op dit moment een echt team dat strijd met en voor elkaar.