Roda ’28 Winssen zoekt nieuwe trainer A1

Foto:

WINSSEN, 8 april 2013 – Roda’28 uit Winssen is weer op zoek naar een jeugdtrainer voor het A1 team. Roda ’28 was al rond met een nieuwe trainer, maar deze kreeg een mooie kans in het bedrijfsleven, waardoor het trainerschap niet te combineren zou zijn.Momenteel speelt de A1 in de 2e klasse. Het team bestaat uit een hechte en gemotiveerde groep spelers. De aankomende trainer zal hierbij aansluiting moeten vinden. De technische commissie is derhalve op zoek naar een ambitieuze, gemotiveerde trainer, bij voorkeur met de nodige ervaring. De trainingsdagen zijn maandag- en donderdagavond en begeleiding op zaterdag (wedstrijddag). Roda’28 is een ambitieuze vereniging met bijna 300 spelende leden (senioren, jeugd en dames). De gehele jeugdafdeling wordt zoveel mogelijk ingevuld met eigen trainers en leiders, die volgens een beleidsplan de voetbaljeugd van Roda’28 opleiden. Bij de sollicitatie graag het volgende vermelden: • Motivatie • CV • Trainersdiploma’s • Trainerservaring Voor meer informatie: Henk Gradussen (technisch coördinator) Kennedysingel 66 6645 AW Winssen 0487-523118 of [email protected] Mocht u interesse hebben in deze functie, kunt u uw sollicitatie richten aan: Harm Tromp (jeugdvoorzitter) Regulierenhof 3 6511 DT Nijmegen [email protected]

WINSSEN, 8 april 2013 – Roda’28 uit Winssen is weer op zoek naar een jeugdtrainer voor het A1 team.

Roda ’28 was al rond met een nieuwe trainer, maar deze kreeg een mooie kans in het bedrijfsleven, waardoor het trainerschap niet te combineren zou zijn.

Momenteel speelt de A1 in de 2e klasse. Het team bestaat uit een hechte en gemotiveerde groep spelers. De aankomende trainer zal hierbij aansluiting moeten vinden.

De technische commissie is derhalve op zoek naar een ambitieuze, gemotiveerde trainer, bij voorkeur met de nodige ervaring. De trainingsdagen zijn maandag- en donderdagavond en begeleiding op zaterdag (wedstrijddag).

Roda’28 is een ambitieuze vereniging met bijna 300 spelende leden (senioren, jeugd en dames). De gehele jeugdafdeling wordt zoveel mogelijk ingevuld met eigen trainers en leiders, die volgens een beleidsplan de voetbaljeugd van Roda’28 opleiden.

Bij de sollicitatie graag het volgende vermelden:
• Motivatie
• CV
• Trainersdiploma’s
• Trainerservaring

Voor meer informatie:
Henk Gradussen (technisch coördinator)
Kennedysingel 66 6645 AW Winssen
0487-523118 of [email protected]

Mocht u interesse hebben in deze functie, kunt u uw sollicitatie richten aan:
Harm Tromp (jeugdvoorzitter)
Regulierenhof 3
6511 DT Nijmegen
[email protected]

Technische commissie jeugd
Roda ’28 Winssen

www.roda28winssen.nl